Akhisarspor Ve Manisaspor Tarftarlar Grubu İftar’da Buluşacak

Spor Toto Süper Lig’de mücadele verecek olan Akhisar Belediyespor ile TFF 1. Lig’de mücadele verecek...

Spor Toto Süper Lig’de mücadele verecek olan Akhisar Belediyespor ile TFF 1. Lig’de mücadele verecek olan Manisaspor taraftar grupları dostluklarını göstermek üzere Akhisar’da Akhisarspor Taraftarlar Grubu Akigolar’ın düzenlediği iftar yemeğinde buluşacak.

2012-2013 sezonunda Manisa 19 Mayıs stadını ortak kullanacak olan her iki taraftar grubu da daha önce basın ve kamuoyunda oluşturulan kara bulutları ortadan kaldırıyor. Akhisar Belediyespor Taraftar Grubu Akigolar tarafından düzenlenecek olan iftar yemeği 13 Ağustos 2012 Pazartesi günü Akhisar Belediyesi Hüsnü Kahraman Kültür Parkı Gölet Büyük salonda yapılacak.

Reklam
Reklam

Akhisarspor Akigolar Tribün lideri Tatü lakaplı Yalçın Utçu, “Yıllardır Akhisar ile Manisa arasındaki husumeti sona erdirmek için liglerin başlamasına bir hafta kala iftarda buluşmak istedik. Manisaspor Taraftar grubu Bağımsız Tarzanlar’da bizlerin bu davetini kırmadı. Artık bundan sonra iki taraftar grubu da dostluk içerisinde mücadele verecektir. Aynı stadı birbirimizi omuz omuza vererek destekleyeceğiz. Kamuoyunda oluşturulan iki taraftar grubu arasındaki husumeti yok etmek için böyle bir organizasyon gerçekleştireceğiz” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: