Akhisarspor'un Bileği Iç Sahada Bükülmüyor

Barış GEZİCİ / AKHİSAR, (DHA)- SÜPER Lig'de sezonun ilk 7 haftasını 13 puanla altıncı sırada tamamlayan Teleset Mobilya Akhisarspor, teknik

Barış GEZİCİ / AKHİSAR, (DHA)- SÜPER Lig'de sezonun ilk 7 haftasını 13 puanla altıncı sırada tamamlayan Teleset Mobilya Akhisarspor, teknik direktör Okan Buruk yönetiminde fark yarattı.
Son olarak evinde Fenerbahçe'yi 1-0 mağlup eden Akhisarspor, lider Galatasaray'la birlikte ligde iç sahada 4'te 4 yapan iki takımdan biri oldu. Ev sahibi olduğu karşılaşmalarda Sivasspor, Kasımpaşa, Karabükspor ve Fenerbahçe'den 3'er puan alan yeşil-siyahlılar, Okan Buruk yönetiminde geçen sezondan bu yana oynanan 9 iç saha maçında 8 galibiyet almayı başardı.
Akhisarspor, 2013-14 ve 2014-15 sezonlarındaki başarılı grafiği de tekrarladı. Süper Lig'deki altıncı sezonunu geçiren Akhisarspor, 2013-14 ve 2014-15'te de 7 haftayı 13 puanla geçmişti. Lige verilen milli maç arası nedeniyle 3 günlüğüne izne çıkan yeşil-siyahlılar, yarın Yılmaz Atabarut Tesisleri'nde yeniden antrenmanlara başlayacak. Teleset Mobilya Akhisarspor'un milli arada eksiklerini gidermek için hazırlık karşılaşması oynamayı planladığı, rakip arayışlarının sürdüğü öğrenildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: