Akib Ve Ing Bank Arasında İşbirliği Protokolü

Akdeniz İhracatçı Birlikleri ile ING Bank arasında ihracatçı firmalara yönelik bir işbirliği protokolü imzalandı.ING Bank...

Akdeniz İhracatçı Birlikleri ile ING Bank arasında ihracatçı firmalara yönelik bir işbirliği protokolü imzalandı.

ING Bank ile Akdeniz İhracatçı Birlikleri arasında birlik üyelerinin ticari kapasitelerinin ve ihracat faaliyetlerinin gelişimini teşvik etmeye yönelik gerçekleştirilecek protokolde imzalar, AKİB Koordinatör Başkanı Adnan Ersoy Ulubaş ile ING Bank A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı İhsan Çakır tarafından atıldı. İmza töreni öncesinde konuşan Ulubaş, ING Bank yöneticilerine teşekkür ederek, "Bir ülkede bankacılık sistemi zayıfsa, o ülkenin sanayisi de ticareti de zayıf olur. Bankacılık sistemi güçlüyse, o ülkenin sanayisi de ticareti de güçlü olur. Şu an bankacılık sektörü ve sanayi olarak yavaş yavaş hep beraber büyüyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

İmzalanan protokolün bölge sanayicisi ve ihracatçısı için hayırlı olmasını dileyen Ulubaş, "İmzalanan işbirliği protokolü kapsamında ING Bank, AKİB üyelerine ihracat finansmanına yönelik kredilerden mevduat ve yatırım ürünlerine, dış ticaret işlemlerinden sigorta işlemlerine kadar tüm bankacılık ürün ve hizmetlerinde birçok avantaj sunacak. Umuyorum tüm üyelerimiz bu avantajlardan yararlanarak ihracatımıza katkılarını artırırlar" diye konuştu.

AKİB üyelerine özel, kapsamlı bankacılık ürün ve hizmetlerini özel avantajlarla sunacaklarını belirten ING Bank KOBİ ve Ticari Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İhsan Çakır ise, "AKİB ihracatçıları için, özellikle tedarik sürecinde hammadde alımından ihracatın yapılıp ödemenin alınmasına kadar tüm süreçler için özel çözümler üreteceğiz. İhtiyaçlarına yönelik olarak, hem finansman hem de danışmanlık hizmetleri sunacağız" şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz