Akikad’dan Başkan Büyükaslan’a Nezaket Ziyareti

Merkezi Ankara’da olan Aktif İş Kadınları Derneği (AKİKAD) Adıyaman Şubesi Başkanı Bedriye Akgün, dernek üyeleri...

Merkezi Ankara’da olan Aktif İş Kadınları Derneği (AKİKAD) Adıyaman Şubesi Başkanı Bedriye Akgün, dernek üyeleri ile birlikte Belediye Başkanı Necip Büyükaslan’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Aktif İş Kadınları Derneği olarak henüz çok yeni olduklarını belirten AKİKAD Şube Başkanı Bedriye Akgün, “Genel merkezimiz bundan 4 yıl kadar önce açıldı. Adıyaman şubesini geçtiğimiz günlerde açtık. Adıyamanlı kadınlarla güzel projelerde buluşmak amacıyla böyle bir derneği açma gereği duyduk. Dernek üyelerimiz ve yönetim kurulu arkadaşlarımızla beraber sayın belediye başkanımızın ziyaretine geldik. Sayın başkanımızın desteği olmadan yola devam edemeyiz. Desteklerini almaya, kurulduğumuzu ve kendimizi tanıtmak için kendilerine gelerek, nezaket ziyaretinde bulunduk. Sağ olsun bizi çok güzel karşıladı. Her şey için teşekkür ediyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Ziyaretle ilgili duygularını paylaşan Belediye Başkanı Necip Büyükaslan ise, “Gün geçtikçe artan sivil toplum örgütleri ve etkinlikleri ülkemizin demokratikleşme sürecinde önemli bir mesafe kat etmesinin göstergesidir. Bu kapsamda kentimizde de peş peşe sivil toplum kuruluşları kurulmakta ve hızlı bir şekilde aktif hale gelmektedir. AKİKAD Adıyaman’da yeni açıldı. Derneğin Başkanı Bedriye hanımı yakinen tanıyoruz. Uzun yıllar birlikte siyaset yaptık. Kendisi geçen dönem AK Parti Kadın Kolları İl Başkanımızdı. Derneğin kurulmasını geçtiğimiz günlerde duyduk. Kendilerini tebrik ediyor ve başarılar diliyoruz. Kuruluşundan hemen sonra ziyaretimize geldiler. Ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Başarılı çalışmalar yapacaklarına inanıyoruz. Ne zaman bize ihtiyaç duyarlarsa yardımcı olacağımızı bilmelerini isteriz. Sivil toplum kuruluşlarının gerek Avrupa Birliği, gerekse SODES projelerinden yararlanabilme imkanları var. İnşallah kendileri bu alanda projeler üretir ve Adıyaman’daki hanımları çeşitli alanlarda geliştirirler. Ufuklarını açarlar. Tekrar kendilerine başarılar diliyor, derneklerinin hayırlı olmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: