Akil İnsanlar Dolmabahçe’de Bir Araya Geliyor

Akil İnsanlar Heyeti, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya gelmek üzere Dolmabahçe’deki Başbakanlık Ofisi’ne...

Akil İnsanlar Heyeti, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya gelmek üzere Dolmabahçe’deki Başbakanlık Ofisi’ne geldi. Akil İnsanlar Karadeniz heyetinden Yusuf Şevki Hakyemez, şimdiye kadar yaptıkları çalışmaları değerlendireceklerini söyledi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Akil İnsanlar Bölge Başkanları, Başkan Vekiller ve sekreterleri ile Dolmabahçe’deki Başbakanlık Ofisi’nde bir araya geliyor. Akil İnsanlar Bölge Başkanları, Dolmabahçe’ye yavaş yavaş gelmeye başladı. Görüşmeye gelenlerden Akil İnsanlar Karadeniz heyetinden Yusuf Şevki Hakyemez, şimdiye kadar yaptıkları çalışmaları değerlendireceklerini ifade etti.

Reklam
Reklam

Hakyemez, “Rapora ilişkin bizden hiçbir şey çıkmadı. Endişe olan insanlar var ama bunlar öyle gösterildiği gibi değil. Endişe çok fazla yok. Süreci destekleme önemli derecede daha ağır basıyor. Ama süreci destekleyenlerde bölünmez bütünlük konusunda hiçbir zaman taviz vermemesi gerekiyor, biz de onu savunuyoruz zaten. 14 il dolaştık 14 ildeki gözlemlerimizi ifade edeceğiz. İnsanları konuşturuyoruz ve onlardan endişelerini süreci nasıl değerlendirdiklerini öğreniyoruz. Mayıs sonuna kadar bu süreç devam edecek. Mayıs süresi boyunca Karadeniz bölgesini bitirmeyi hedefliyoruz. Biz her görüşü her düşünceyi ortaya koymak istiyoruz” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: