Akil İnsanlar, Faili Meçhul Kazı Alanlarına Ziyaret Etti

Bitlis’in Mutki ilçesine gelen Akil İnsanlar Heyeti, 2011 yılında Kavakbaşı-Mutki yolu üzerinde Çöplük mevkiinde kazılar...

Bitlis’in Mutki ilçesine gelen Akil İnsanlar Heyeti, 2011 yılında Kavakbaşı-Mutki yolu üzerinde Çöplük mevkiinde kazılar sonucu teröristlere ait kemiklerin çıkarıldığı iddia edilen alanda incelemelerde bulundu.

Burada İnsan Hakları Bitlis Temsilcisi Hasan Ceylan’dan konu ile ilgili bilgi alan heyet, İHD tarafından toplu mezarlarla ilgili hazırlanan belgeleri inceledi.
İHD Bitlis Temsilcisi Ceylan eşliğinde kazı yapılan alanları ve toplu mezarların olduğu iddia edilen alanları inceleyen ekip, daha sonra Bitlis merkeze döndü.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: