Akil İnsanlar Heyeti Kütahya Turunda

Akil İnsanlar Ege Bölgesi Heyeti, Kütahya'da esnafları ziyaret etti, evlenmek üzere olan ve düğün fotoğrafları...

Akil İnsanlar Ege Bölgesi Heyeti, Kütahya'da esnafları ziyaret etti, evlenmek üzere olan ve düğün fotoğrafları çekilen bir çift ile fotoğraf çektirdi.

Akil İnsanlar Ege Bölgesi Heyeti'nin bugünkü programında yer alan sokak ziyareti, Samanpazarı'nda gerçekleştirildi. Önce helva ve şekerleme ürünü satan bir gıda toptancısına giren heyet üyelerine burada helva ikram edildi. Daha sonra bir ayakkabı ve çeyiz mağazasına giren üyeler, yürüyerek halk ve esnafla kısa sohbetler gerçekleştirdi.

Simavlı bir çiftin düğün fotoğraflarının çekildiğini gören heyet, burada çift ile hatıra fotoğrafı çektirdi. Daha sonra tarihi Germiyan Sokağı'na giren heyet, burada UNESCO tarafından 'Yaşayan İnsan Hazinesi' ödüllü çini ustası Mehmet Gürensoy'un atölye ve teşhir salonunu gezdi. Çini ve işlemleri hakkında bilgiler alan heyet, daha sonra konakladıkları otele geçti.

Reklam
Reklam

Heyet, akşam da sanayici ve işadamları ile bir araya gelecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: