Akil İnsanlar Karadeniz Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Yusuf Şevki Hakyemez Giresun Toplantısı'nı Değerlendirdi

Akil İnsanlar Karadeniz Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Yusuf Şevki Hakyemez, çözüm sürecine katkı sağlamak için...

Akil İnsanlar Karadeniz Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Yusuf Şevki Hakyemez, çözüm sürecine katkı sağlamak için Giresun'daki Sivil Toplum kuruluşlarıyla yaptığı görüşmenin ardından değerlendirmelerde bulundu.

Giresun’un genel olarak çözüm sürecine olumlu yaklaşım sergilediğini belirten Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Yusuf Şevki Hakyemez, beklediklerinden daha olumlu bir sonuç aldıklarını kaydetti.

Hakyemez “Toplantı salonu dışında bir takım protestocular olsa da içerde her kesimden katılım oldu söz alan oldu. Herkes düşüncesini açıkça ortaya koydu. Bizlerde dinledik ve rapor ettik. Tabi biz içerdeyken dışarıda bir takım protesto edenler olabilir. Fakat biz genel olarak çözüm sürecine fikirleriyle, önerileriyle katkı sağlamak isteyenleri dinledik. Beklentimizin de üzerinde bir katılım oldu ve öneriler aldık” dedi.

Reklam
Reklam

Akil İnsanlar Komisyonu daha sonra Giresun Valisi Dursun Ali Şahin ile yaptığı görüşmeni ardından şehit aileleriyle bir araya geldi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: