Akıllara durgunluk veren ölüm!

Batman'da silahlı kavgada, olay yerine 30 m uzaklıktaki bir binanın 4. katında çamaşır makinesi kuran servis çalışanı başına isabet eden kurşunla hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, dün akşam saat 22.20 sıralarında Turgut Özal Bulvarı Üniversite Kavşağı'nda bilinmeyen bir nedenle iki grup arasında silahlı kavga çıktı. Kavga sırasında kurşunlardan biri, olay yerine 30 metre uzaklıktaki belediye lojmanlarının 4. katında oturan Şafi Bekleyici'nin çamaşır makinesini kuran servis elemanı Veysi Cihet Oruç'un (34) sol gözüne isabet etti. Oruç olay yerinde hayatını kaybederken, bulvar üzerinde seyrettiği 72 AD 490 plakalı aracına 2 kurşun isabet eden Ayhan Dağ ise yara almadan kurtuldu. Veysi Cihet Oruç'un cesedi, otopsi yapılmak üzere Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Reklam
Reklam

Polis, olayla ilgili olarak bir temizlik şirketinde çalışan Ferit (27) ve Fırat Ç. (28) isimli şahısları gözaltına aldı. Şahısların üzerinde yapılan aramada, 1 adet Glock ve 1 adet Yavuz 16 marka tabanca ele geçirildi. Olaya karıştığı belirtilen belediye çalışanı İbrahim A.'nın ise arandığı bildirildi.

İHA