Akiller Gelmeden Protesto Edildi

Akil İnsanlar Marmara Heyeti Üyesi Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu'nun başkanlığında Balıkesir'de yapılması planlanan toplantıdan...

Akil İnsanlar Marmara Heyeti Üyesi Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu'nun başkanlığında Balıkesir'de yapılması planlanan toplantıdan önce protesto gösterileri başladı.

Balıkesir il merkezinde kanaat önderleri ve STK temsilcilerinin davetli olduğu yemekli toplantı öncesi Otel Basri önünde toplanan kalabalık toplantıyı protesto ediyor. Başta Türkiye Kamu-Sen olmak üzere MHP Balıkesir İl ve Merkez İlçe Teşkilatı, Ülkü Ocakları ile Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD), Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği üyelerinin bulunduğu çok sayıda kişi otel önünde toplandı. Akil insanlar tarafından yürütülen çözüm sürecine dair toplantıları protesto eden kalabalık polis engeliyle karşılaştı.

Reklam
Reklam

Otel önünde ve çevresinde geniş güvenlik tedbiri alan polis otelin etrafına barikat kurarak kalabalığın içeri girmesini engelledi. Türkiye Kamu-Sen ve bağlı sendikaların protesto gösterileri devam ediyor. Yaklaşık 300 kişinin davetli olduğu öğrenilen yemekli toplantıya Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu'nun henüz gelmediği öğrenildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: