Akın Engellilerin Sevincine Ortak Oldu

Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeynel Akın, Dünya Engelliler Günü etkinlikleri kapsamında Atatürk...

Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeynel Akın, Dünya Engelliler Günü etkinlikleri kapsamında Atatürk İlköğretim İş Okulu ile Engelliler Spor Kulübü öğrencilerinin sevinçlerine ortak oldu.

Atatürk İlköğretim İş Okulu’daki kutlama programına Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeynel Akın, Şube Müdürü Cemal Kahriman, Sportif Eğitim Uzmanı Ulaş Aksoy ve antrenörler Aslı İnegöllü, Gamze Atalay, Bahar Özkan ve Emin Sakman ile birlikte Türkiye Şampiyonalarında dereceleri bulunan sporcu öğrenciler katıldı.

Reklam
Reklam

Burada engelli öğrencilerde sohbet eden İl Müdürü Zeynel Akın, ”Biz kurum olarak her türlü spor branşına katkılar sağlayıp, kulüplerin özürlü özürsüz spor yapan, yapmak isteyen her kesimin ve kuruluşun arkasındayız ve destekçisiyiz. Ziyaretlerinin asıl amacının engelli olan çocuklarımızla bir şeyler paylaşarak, onlara destek ve moral vermek, maddi ve manevi katkıda bulunmaktır. Gerçekten gördüğüm bu kutlama ortamı bizleri de hey canlandırmış ve mutlu etmiştir. Devletin bir kuruluşu olarak engelli sporuna katkı sağlayıp onların çalışmalarında başarılı olduklarını görmek çok güzel” dedi.

Daha sonra Engelliler Spor Kulübünü ziyaret eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Akın ve ekibi, Kulüp Başkanı Ercan Karacasulu, Genel Sekreter Zülkif Günay, Genel Kaptan Seyfettin Sendüz ve yönetim kurulu üyeler Arif Kul ve Aytuğ Çepneli ile görüşerek sorunları yerinde dinledi.

Geçen yılkı başarılarından dolayı takımı kutlayan Akın, “Başarılarınızın artarak devam edeceğini biliyorum. Sizlere olan desteğimiz devam edecektir” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeynel Akın, Atatürk İlköğretim İş Okulu ve Engelliler Spor Kulübü’nde ziyaret ettiği öğrencilere forma ve basketbol topları hediye etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: