Akın, Minik Basketçilere Süt İkram Etti

Bursa’da yapılan Ülker 11. Minikler Basketbol Şenliği’nde Aydın’ı temsil eden özel okul öğrencileri ve Nazilli...

Bursa’da yapılan Ülker 11. Minikler Basketbol Şenliği’nde Aydın’ı temsil eden özel okul öğrencileri ve Nazilli Belediyespor‘un minik basketbolcuları turnuva sonrası Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeynel Akın’ı ziyaret etti. Ziyarete Basketbol Aydın İl Temsilcisi Mehmet Kırmacı, Antrenörler Öğünç Tokgöz ,Edip Kar ve sporcular katıldı.

Basketbol İl Temsilcisi Mehmet Kırmacı her iki takımı da tebrik etti. Kırmacı, Aydın'ı temsile şenliklere katılan özel okulun oynadığı 7 müsabakada 5 galibiyet, Nazilli Belediye Spor'un ise oynadığı 7 müsabakanın tamamını kazandığını belirterek "Turnuva boyunca müsabakalardan arta kalan zamanlarda Botanik Bahçesi, Hayvanat Bahçesi, piknik organizasyonu ve yetenek yarışmaları organize edilmiş, sporcu ve antrenörlerimiz diğer illerden gelen kulüp ve antrenörlerle kaynaşmış iyi bir deneyim olmuştur. Ayrıca bu turnuva, büyük kulüplerin yetenekli sporcularımızı izleyip sporcuların keşfedilmesi açısından önemli’’ dedi.

Reklam
Reklam

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeynel Akın ise ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Akın,“İlimizi temsil eden takımlarımızı tebrik ediyorum, başarılarının devamını diliyorum. Böyle organizasyonların sporculara sportif katkının yanında sosyal ve kültürel katkılarının da olduğunu düşünüyorum. Ayrıca sizleri bu etkinliklere katılmanızı sağlayan başta ailelerinize ve antrenörlerinize çok teşekkür ediyorum’’ dedi

Ziyaretin sonunda Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeynel Akın minik sporculara ve antrenörlere tişört hediye ederken, kendi elleriyle süt ikram etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: