Akıncılar Has Parti Eski İlçe Başkanı Ankara’da Çeşitli Ziyaretlerde Bulundu

Akıncılar eski Has Parti ilçe başkanı ve Milletvekili adayı olan Murat Sevinç AK Parti Sivas...

Akıncılar eski Has Parti ilçe başkanı ve Milletvekili adayı olan Murat Sevinç AK Parti Sivas İl Başkanlığı Danışma Meclisi ilçe yönetimiyle birlikte AK Parti’ye geçişin den sonra Ankara’da bir takım ziyaretlerde bulundu.

Ziyaretleri kapsamında Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Devlet Bakanı Bülent Arınç, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Eski Tarım ve Köy işleri Bakanı Musa Demirci ve Milletvekillerini ziyaret etti.

Sevinç, ziyaretleri hakkında yaptığı açıklamada, “Eski Has Parti Genel Başkanımız Prof. Dr. Numan Kurtulmuş ve yönetimimizin aldığı karar doğrultusunda herkesinde bildiği gibi AK Parti’ye geçiş yaparak bütünleştik. Dolayısıyla AK Parti’nin bir üyesi olarak Ankara da bakanlarımızı, genel başkan yardımcılarımızı ve milletvekillerimizi ziyaret ederek hem tanışma fırsatı, hem de ilçemizin bir takım eksikliklerine değinerek yapılması gereken önemli konuları paylaştık” dedi.

Reklam
Reklam

Akıncılar için önemli gelişmeler olacağını söyleyen Sevinç, “Ziyaretlerimizde görüştüğümüz AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Devlet Bakanı Sayın Bülent Arınç, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Sayın Numan Kurtulmuş, Eski Tarım ve Köy işleri Bakanı Sayın Musa Demirci ve Milletvekillerimiz ilçemiz için her türlü taleplerimizi değerlendirerek ellerinden geleni yapacaklarını belirttiler. Bu söylemlerin ilçemiz için çok önemli olduğunu düşünüyorum. Ben şahsım ve ilçe teşkilatımız adına teşekkür ediyorum” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: