Akıncılarda Kutlu Doğum etkinliği

Kahta'ya bağlı Akıncılar beldesinde Kutlu Doğum Haftası çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Kahta'ya bağlı Akıncılar beldesinde Kutlu Doğum Haftası çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Akıncılar Belediyesinin katkılarıyla ve emekli İmam Bekir Yılmaz'ın organizasyonu ile büyük camide etkinlik düzenlendi.

Program Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Kutlu Doğum Haftasının önemi ve değeri hakkında emekli imam Bekir Yılmaz vaaz verdi. Etkinlik okunun mevlit, dua ve ilahiler ile devam etti.

Akıncılar Belediye Başkanı İsmet Çetinkaya, yaptığı açıklamada, şu bilgileri verdi:

"Alemlere rahmet, gönüllerimize ışık, iki cihanımıza kurtuluş olan Yüce Peygamberimizin kutlu doğumunu anmak, onun yüce ahlakı ile ahlaklaşmak toplum olarak önceliklerimiz arasında yer almaktadır. Tabi ki bunu yaparken de 'iman etmedikçe cennete gidemezsiniz, birbirinizi sevmedikçe de iman etmiş sayılmazsınız' buyruğunu hayatımızın her dönemine yaymak ve bunu hayat tarzı haline getirebilmenin önemini kavrayabilmek önemlidir.

Reklam
Reklam

İnsanları ve yaşadığımız ortamları sevmek, daha iyi ilişkiler ile daha güzeli bulabilmek adına çalışmak gerekir. Yoldan çıkarmak, tökezletmek yerine, yol arkadaşlığı yapabilmenin mutluluğunu hep beraber yaşamak önemlidir. Kutlu Doğum haftası münasebeti ile Efendimizin yolunu yol edinmek dileği ile İslam aleminin ve hemşehrilerimin bu önemli haftasını kutluyorum."

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: