Akın’dan Bartın Limanı’na Ziyaret

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Liman Başkanı Hasan Özer ve Gümrük Muhafaza Bölge Amiri Vekili...

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Liman Başkanı Hasan Özer ve Gümrük Muhafaza Bölge Amiri Vekili Metin Orakçı’yı ziyaret etti.

Başkan Akın’a ziyaretlerde, Belediye Başkan Yardımcısı Erol Demirkoparanoğlu ve Liman İşletme Müdürü Birol Demirkoparanoğlu’da eşlik etti. Koparanoğlu Belediye Başkanı Cemal Akın’ın, 346 yolcu ve 100 mürettebatı ile Bartın Limanı’na demirleyen Finlandiya bandıralı Kiristina Katarina isimli gemiyi karşıladıktan sonra Liman Başkanı Hasan Özer ve Gümrük Muhafaza Bölge Amiri Vekili Metin Oktay’a gerçekleştirdiği ziyaretler sohbet ve görüş alışverişi şeklinde sürdü. Belediye Başkanı Cemal Akın ziyaretlerde yaptığı konuşmada Başkan Özer ve Gümrük Muhafaza Amir Vekili Orakçı’ya çalışmalarında kolaylıklar diledi. Liman’da, yürütülen çalışmaları da inceleyen Belediye Başkanı Cemal Akın ziyaretlerini, liman çalışanlarını da selamlayıp hatırlarını sorarak sonlandırdı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: