Akış ve Sorgun, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı

AK Parti Konya Milletvekilleri Mustafa Akış ve AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk

AK Parti Konya Milletvekilleri Mustafa Akış ve AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Akış, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı bir kez daha aynı ruh ve heyecanla hep birlikte kutlamanın sevincini yaşadığını belirtti.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın, Türkiye Cumhuriyeti'nin çocuklara verdiği değerin ve duyduğu güvenin en büyük göstergesi olduğunu vurgulayan Akış, şunları kaydetti:

"Her tarafı işgal edilmiş ülkemizin bir yandan özgürlük mücadelesi verirken diğer yandan da bu mücadelesini milli egemenliğin sembolü olan TBMM'yi açarak taçlandırması, bağımsızlığımızın kazanılması amacıyla yürütülen çabaları yönlendirmesi açısından çok önemli bir adımdır. Büyük önder Atatürk, millet iradesini en üstün güç kabul etmekle kalmamış, bu onur gününün Cumhuriyetinin ebediyen var olmasının teminatı olan çocuklarımız için bayram olarak kutlanmasını istemiştir. Sevginin, barışın, umudun ve kardeşliğin kaynağı olan çocuklarımızın sağlıklı, eğitimli, başarılı, mutlu bireyler olarak hayata devam etmeleri ortak düşüncemiz, özgür, donanımlı ve yetenekli gençler olarak yetiştirilmeleri ana hedefimizdir."

Reklam
Reklam

-Ahmet Sorgun-

AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun ise 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın, Türk milletinin hürriyet ve egemenliğinin en büyük sembollerinden birisi olduğuna değindi.

Türkiye'nin bugününü ve yarınını temsil eden Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin, ülkemizin tüm sorunlarının çözüme kavuşturulacağı bir kurum olduğunun altını çizen Sorgun, şöyle devam etti:

"Bu milli onur gününün çocuk bayramı olarak kutlanması için Mustafa Kemal Atatürk, bu bayramı Türkiye Cumhuriyeti'nin ebediyen var olmasının teminatı olan çocuklarımıza armağan etmiştir. Çocuklar, sevgi dolu yürekleri, ön yargısız ve aydınlık bakışlarıyla yaşamımızı zenginleştiren, geleceğimizin güvencesi, en değerli varlıklarımızdır. Bilinmelidir ki, yegane amacımız, gelecek nesillere daha güzel bir ülke bırakabilmektir. Sevgi dolu yürekleri ile bugüne anlam katan çocuklarımızın ve aziz milletimizin bayramını en içten duygularla kutluyorum."

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: