Akkapılılar'dan Aldırmaz'a ziyaret

Akkapı Mahallesi dernekleri Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz'a iade-i ziyarette bulundu.

Akkapı Mahallesi'nde kurulu bulunan Akkapı Mahallesi Dayanışma, Yardımlaşma ve Eğitim Derneği ve yine aynı mahallede eğitim-öğretim veren Şehit Kemal Yüzgeç İlköğretim Okulu yönetimi Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz'a iade-i ziyarette bulundu.

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, dernek çatısı altında muhteşem işler başarıldığını belirterek, “Hem okul hem de dernek olarak her zaman yanınızdayız. Bize ne görev düşürse hazırız. Büyükşehirlerde insanlar yalnızlığa düşmemeli. Kentler modern olmalı ama komşuluk ilişkilerinden de vazgeçmeyelim. Sizler bunu başarmışsınız. Öğretmenlerimizi özellikle kutluyorum. Onlar birer kahraman. Benim kızım da öğretmen. Şimdi çocuklar çok şanslı. Benim öğretmenlerimize ve gençlerimize güvenim sonsuzdur” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

“ORTAK AKLI YAŞIYORSUNUZ”…

Dernek ve okul ve mahalle halkının işbirliğinin örnek teşkil ettiğini anlatan Zihni Aldırmaz, “Siz ortak aklı yaşayarak yapıyorsunuz” ifadesini kullandı. Zihni Aldırmaz, “Her şeyin başı sevgi, birlik ve beraberlik. Siz bunu çok güzel başarmışsınız. Derneğinizde her türlü çalışma var. Bunu her yerde anlatıyorum” şeklinde konuştu.

DERNEK DEĞİL EĞİTİM MERKEZİ

AKYED Başkanı Haşim Turaçtemur ise, Zihni Aldırmaz’ın ziyaretinin kendilerini onurlandırdığını söyledi. Derneğe üye olmasından dolayı Zihni Aldırmaz’a teşekkür eden Turaçtemur, şöyle devam etti:

“Artık AKYED dernek olmaktan çıktı bir eğitim merkezi oldu. Derneğimizde 15 kurs var. Amacımız mahalle halkının refahını yükseltmek. Akkapı’nın kabuğunu kırması gerekiyor. Bunu sağlamaya çalışıyoruz. Öğretmen arkadaşlarımız sayesinde bunu gerçekleştiriyoruz. İnşallah sizlerin de desteğiyle daha da iyi olacak. 1 öğretmenle başladık şimdi 15 halk eğitim merkezi öğretmeni ve 4 gönüllü olmak üzere 19 öğretmenimiz var.”

Reklam
Reklam

Haşim Turaçtemur, ziyarette derneğin eksiklerinin karşılanmasından dolayı Zihni Aldırmaz’a teşekkür etti.

DUYGU’YA BİLGİSAYAR HEDİYE ETTİ

Okul Müdürü Zeynel Ergüzel de, Zihni Aldırmaz’a okulu ziyaretinden dolayı teşekkür etti. Okulda çok güzel bir kaynaşma olduğunu anlatan Ergüzel, okulun bahçesinin düzenlenmesiyle ilgili Aldırmaz’dan destek istedi.

Bu arada, Zihni Aldırmaz, Şehit Kemal Yüzgeç İlköğretim Okulu’nu ziyaretinde kendi yaptığı resmi hediye eden Duygu Menke adlı öğrenciye dizüstü bilgisayar hediye etti. Aldırmaz, yeni bir sergi olduğunda kendisini davet etmelerini istedi.

ZİHNİ ALDIRMAZ’A PLAKET

Ziyarette ayrıca AKYED Başkanı Haşim Turaçtemur ve Okul Müdürü Zeynel Ergüzel, Zihni Aldırmaz’a günün anısına birer plaket verdi.

AKYED ve Şehit Kemal Yüzgeç İlköğretim Okulu yöneticilerinin ziyaretinde Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Adnan Karakaya ile Basın ve Halklar İlişkiler Daire Başkanı Ozan Aksu da hazır bulundu

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: