Akkaya'nın Eskişehir Ziyareti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Yakup Akkaya, ünlü ozan Neşet Ertaş'ın ölümünden duyduğu...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Yakup Akkaya, ünlü ozan Neşet Ertaş'ın ölümünden duyduğu üzüntüyü dile getirerek, "Bozkırın güçlü sesini kaybettik. Onu buradan bir kez daha rahmetle anıyoruz" dedi.

Eskişehir CHP İl Teşkilatı'nı ziyaret eden Genel Başkan Yardımcısı Yakup Akkaya, burada yaptığı açıklamada, "4+4+4, bu ülkeyi karanlığa sürükleyen, sorunlu bir eğitim sistemidir. Bu konuda sivil toplum kuruluşlarını bu haklı mücadelede yalnız bırakmayacağız" diye konuştu.

Akkaya, terör ile ilgili olarak ise şunları söyledi:

Reklam
Reklam

"Her gün şehit haberleri ile uyanıyoruz. Dün 7 şehidimiz daha vardı. Terörün son zamanlarda artmasının sebebi AK Parti'nin yanlış politikalarıdır. Artık bunu kabul edip halk ile yüzleşmek zorundalar. AK Parti terörün arttığının farkına varmalı. Bu akan kanın durması için partinin duyarlı insanlarının gerekeni yapmaları lazım. AK Parti terörün bitmesi, anaların ağlamaması için uzattığımız eli yakalamalıdır."

Ünlü ozan Neşet Ertaş'ın ölümünden büyük üzüntü duyduğunu söyleyen Akkaya, "Bozkırın güçlü sesini kaybettik. Onu buradan bir kez daha rahmetle anıyoruz" şeklinde konuştu.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Akkaya, basın açıklamasının ardından Türk-İş Eskişehir Şubesi'ni ziyaret etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: