Akköprü Baraj Yolu Kullanıma Açıldı

AK Parti Muğla Milletvekilleri Ali Boğa ve Yüksel Özden'in girişimleriyle Akköprü baraj yolunun vatandaşların kullanımına açıldığı bildirildi.

AK Parti Muğla Milletvekilleri Ali Boğa ve Yüksel Özden'in girişimleriyle Akköprü baraj yolunun vatandaşların kullanımına açıldığı bildirildi.

AK Parti Muğla Milletvekili Ali Boğa, yaptığı açıklamada, Narlı, Gürleyik, Bozbel, Elcik, Çöğmen, Darıyeri, Kavacık, Kızılkaya, Kayadibi ve Sabunlu köylerini Köyceğiz'e bağlayan yolun Akköprü barajının etrafından dolaşmak zorunda olması nedeniyle vatandaşlara büyük sıkıntı oluşturduğunu belirtti.

Milletvekili Yüksel Özden'in de katkılarıyla Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme ile ve Enerji ve Tabii Kaynaklar bakanlığı nezdinde yaptıkları girişimler sonucu baraj köprüsünden geçiş imkanı sağlandığını belirten Boğa, şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

"Böylece vatandaşlarımız 30 kilometre daha az yol gidecek. Tam bir eziyet haline gelen bu ulaşım hattındaki sorununu da böyle çözmüş olduk. Baraj köprüsü ve yolu üzerinde gerekli güvenlik tedbirleri alınarak kontrollü olarak ulaşıma açıldı. Bu yol sadece Muğlalılar için değil Denizli'den Çameli yoluyla Köyceğiz'e gidecekler için de büyük bir kolaylık sağladı."

Milletvekili Yüksel Özden ile bir uyum içerisinde çalışma yürüttüklerini ifade eden Boğa, şöyle devam etti:

"Biz bir bir uyum içinde ve el ele vererek bölgenin sorunlarını çözmeye çalışıyoruz. Bölgenin her sorununa koşmaya gayret ediyoruz, birimiz olmasak bile diğerimiz ikimizin birden adına hareket ediyor, yaptığımız hizmetlerden de onur ve mutluluk duyuyoruz."

Muhabir: Durmuş Genç

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: