Akkuş'da Iftar Bereketi

Ordu'nun Akkuş ilçesinde AK Parti İlçe Teşkilatı bin 600’ün üzerinde kişiye iftar verdi.Akkuş Tekstil binasında...

Ordu'nun Akkuş ilçesinde AK Parti İlçe Teşkilatı bin 600’ün üzerinde kişiye iftar verdi.

Akkuş Tekstil binasında verilen iftar yemeğine eski İçişleri Bakanı ve Ordu Milletvekili İdris Naim Şahin de katıldı. Şahin, programda birlik ve beraberlik mesajları verdi. İftar programında konuşan AK Parti Akkuş İlçe Başkanı Ramazan Acar, Ramazan ayının kaynaşma ayı olduğunu söyleyerek, "Ramazan ayı güzellikleri yaşamamıza bir vesiledir. Bu ayı iyi değerlendirmeliyiz. Bu akşam bir aradayız. Birbirimizle daha çok kaynaşmalıyız. İftarımıza katılan tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum." dedi.

Reklam
Reklam

Eski İçişleri Bakanı ve Ordu Milletvekili İdris Naim Şahin de programda yaptığı konuşmada şunları söyledi: "Birlik beraberliğimiz hepimizin aynı anda aynı çorbayı aynı pilavı, hele ki Akkuş kuru fasulyesini aynı anda paylaşmamızla daha çok çoğalacak ve bizi birbirimize daha çok yaklaştıracaktır. Ramazan her yerde güzel, ama Akkuş’ta ayrı bir güzel. Keşke herkes bir imkân bulsa da Akkuş’a gelip bu büyük iftar sofrasını paylaşabilseydi. Akkuş ilçemiz doğal güzelliklerin yanında daha da önemlisi insanlığı ile öne çıkan bir ilçemizdir. Akkuş ilçesindeki Akkuşlular kadar gurbette de Akkuşlu insanlar var. Gurbetçilerin de aklı fikri gönlü Akkuş'tadır. Bizim de gönlümüz Akkuş’tadır. Burada, bu gece buraya katılan herkesi saygı ve sevgiyle selamlıyorum teşekkür ediyorum."

İftar yemeğinin ardından Öğretmenevi'ne geçildi. Burada vatandaşlarla sohbet eden Şahin, birlik ve beraberliğin önemini vurguladı. İftara eski İçişleri Bakanı ve Ordu Milletvekili İdris Naim Şahin, İl Genel Sekreteri Selami Aydın, Akkuş Belediye Başkanı Ergüder Efil, AK Parti Akkuş İlçe Başkanı Ramazan Acar, AK Parti Ünye İlçe Başkanı Ahmet Çamyar, Akkuş Kaymakamı Fatih Gül, Akkuş İlçe Emniyet Amiri Mehmet Akif Kaymaz, Akkuş Çayıralan Belediye Başkanı Metin İnce, Akkuş Kızılelma Belediye Başkanı İsa Demirci, Akkuş İl Genel Meclis Üyesi Mehmet Duman, AK Parti Fatsa İlçe Başkanı Fatih Sözen, Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Ünyespor Kulüp Başkanı İrfan Şahin, İl Genel Meclis Üyelerinden Fahri Şahin ve Ali Özkan, belde ve belediye başkanları, çok sayıda partili ve vatandaşlar katıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz