Akli Dengesi Yerinde Olmayan Baba, Oğlunu Bıçakladı

Kağıthane’de akli dengesi yerinde olmadığı öğrenilen Halife Güven, 23 yaşındaki oğlu Cem Güven’i sırtından bıçakladı....

Kağıthane’de akli dengesi yerinde olmadığı öğrenilen Halife Güven, 23 yaşındaki oğlu Cem Güven’i sırtından bıçakladı. Baba Güven gözaltına alınırken, oğlu hastaneye kaldırıldı.

Olay, Hamidiye Mahallesi Nar Sokak Numara 6’da meydana geldi. Halife Güven evinde otururken oğlu Cem Güven’i henüz bilinmeyen bir nedenle sırtından bıçakladı. Yaralanan Cem Güven polisi arayarak yardım istedi. Olay yerine gelen polis ekipleri sağlık ekiplerine haber verdi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan Cem Güven, Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Baba Güven ise gözaltına alındı.

Reklam
Reklam

Komşuları, Halife Güven’in akli dengesinin yerinde olmadığını, daha önce de yakınlarına zarar verdiğini söyledi. Polisin olayla ilgili araştırması sürüyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: