Akmek Kursiyerlerinden Büyük Başarı

Türkiye Aşçılar Federasyonu öncülüğünde Şefler Birliği’nin organize ettiği “Uluslararası 5. Altın Kep Aşçılar Yarışması”nda ...

Türkiye Aşçılar Federasyonu öncülüğünde Şefler Birliği’nin organize ettiği “Uluslararası 5. Altın Kep Aşçılar Yarışması”nda “Modern Türk Mutfağı” kategorisinde üçüncü olan AKMEK Aşçılık Kursu kursiyerleri, öğretmenleriyle birlikte Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’yü makamında ziyaret etti.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette, Belediye Meclis üyesi Ayşe Güliz Yılman, AKMEK koordinatörü Canan Gököz, Aşçılık Kursu Öğretmenleri Ahmet Yıldırım, Ramazan Dede ve kursiyerler Gökhan Aydın ile Pınar Ural hazır bulundu.

Reklam
Reklam

Uluslararası Altın Kep Aşçılar Yarışması’nda dereceye girmenin kolay olmadığını dile getiren AKMEK Aşçılık Kursu Öğretmeni Ahmet Yıldırım, beş yıldızlı 40'a yakın otel ve yurt içi ile yurt dışından onlarca şefin katıldığı yarışmada üçüncü olmanın gururunu yaşadıklarını söyledi.

Başkan Hakan Tütüncü ise iddialı oteller ve aşçılar arasında oldukça sınırlı imkanlarla yarışmaya katılan ve neticesinde büyük bir başarıya imza atan AKMEK’li kursiyerleri kutladığını dile getirdi. Bu sonuç ile aslında AKMEK ile aldıkları yolun en iyi şekilde ifade edildiğini dile getiren Başkan Tütüncü, Kepez Belediyesi olarak sınırlı kaynaklarla büyük başarılar elde etmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Başkan Tütüncü konuşmasının sonunda, gösterdikleri başarıdan dolayı kursiyerleri ve öğretmenleri tek tek kutlayarak plaket verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: