AKMEK Okuma Salonu, Ispartalı Eğitimcilere Örnek Oldu

Akşehir Belediyesi'nin açmış olduğu ve Akşehir Gönüllü Eğitimciler Derneği (AGED) üyesi öğretmenlerin ücretsiz ders verdiği...

Akşehir Belediyesi'nin açmış olduğu ve Akşehir Gönüllü Eğitimciler Derneği (AGED) üyesi öğretmenlerin ücretsiz ders verdiği AKMEK Okuma Salonu çevre illerin ilgi odağı haline geldi.

Konya’nın Akşehir ilçesinde eğitim faaliyetleri ile dikkat çeken Akşehir Gönüllü Eğitimciler Derneği (AGED)'in yapmış olduğu etkinlikleri yerinde izlemek ve yapılan faaliyetler hakkında bilgi almak üzere Isparta'nın Yalvaç İlçesi Milli Eğitim Müdürü Mustafa Ergül ve beraberindeki 15 okul idarecisi AKMEK Okuma Salonu yöneticilerinden bilgi aldı.

Reklam
Reklam

Akşehir Gönüllü Eğitimciler Derneği (AGED) gönüllü öğretmenlerinden AGED kurslar sorumlusu Muhammed YAŞAR tarafından derneğin faaliyetleri, öğrenci rehberliği ve eğitim koçluğu hakkında geniş bir sunum yapıldı. Yalvaç İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Ergül, "AGED'in Akşehir sınırlarını aşmış ve adından söz edilir hale gelmiş faaliyetlerini Eğitim yöneticilerimizle yakından izlemek ve ilçemizde uygulamak için AGED'i ziyaret ettik, hem yeni bilgiler edindik hem de yeni dostluklar kazandık, Akşehirli eğitimcilere misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: