AKMEK'li kursiyerler fotoğraf yarışmasında ilk üç dereceyi aldı

Antalya Kepez Meslek Eğitim Kursları (AKMEK)’na devam eden kursiyerler ‘Sağlıklı Yaşam’ konulu fotoğraf yarışmasında ilk...

Antalya Kepez Meslek Eğitim Kursları (AKMEK)’na devam eden kursiyerler ‘Sağlıklı Yaşam’ konulu fotoğraf yarışmasında ilk üç sırayı aldı. Kepez Belediyesi ve Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü işbirliğiyle gerçekleştirilen yarışmada Mustafa Gümüş birinci, Zeynep Demet Yürek ikinci ve Ayfer Mete üçüncü oldu.

Kepez Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre söz konusu yarışma, ‘Antalya Dost eli Madde Bağımlılığını Önleme ve Sağlıklı Yaşam Bilinci’ isimli proje kapsamında gerçekleştirildi. Kepez Belediyesi’nin paydaş kurum olarak görev aldığı yarışmayla madde kullanımı ve bağımlılığını önleme konusunda gençlerin, ailelerin ve toplumun bilinçlendirilmesi amaçlanıyor.

Reklam
Reklam

Erdem Bayazıt Kültür Merkezi’nde düzenlenen Türk Polis Teşkilatı'nın 167. kuruluş yıldönümü kutlamaları etkinliğinde, dereceye giren yarışmacıların ödüllerini Antalya Valisi Ahmet Altıparmak takdim etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: