AKMEK'li Kursiyerler Hıdırellez Şenlikleri Düzenledi

Antalya Kepez Mesleki Eğitim Kursları (AKMEK)’na katılanlar, Hıdırellez Şenlikleri düzenledi. Kent Ormanı’nda yapılan etkinliğe yaklaşık...

Antalya Kepez Mesleki Eğitim Kursları (AKMEK)’na katılanlar, Hıdırellez Şenlikleri düzenledi. Kent Ormanı’nda yapılan etkinliğe yaklaşık 700 kişi katıldı.

Kepez'de 60’ın üzerinde meslek kursu ile 10 bine yakın kişiye eğitim veren AKMEK’in organize ettiği Hıdırellez Şenlikleri’nde çoğunluğunu kursiyerlerin oluşturduğu katılımcılar; yoğurt yeme, çuvalla yürüme, kaşıkta yumurta taşıma gibi yarışmalar yaptı. Bağlama, gitar ve keman kursiyerleri ve öğretmenler de konser verdi.

AKMEK ile her yıl yüzlerce kişinin mesleki eğitim kazandığını belirten Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ev hanımlarının ise edindikleri el becerileriyle evlerine ekonomik destekte bulunabildiklerini kaydetti. Hıdırellez Şenlikleri’nin bu yıl üçüncüsünü düzenleyen AKMEK’in, Kent Ormanı’nda yüzlerce kursiyeri buluşturduğunu ifade eden Tütüncü, Kepez’de her geçen gün sosyal ve kültürel etkinliklere bir yenisinin eklendiğini kaydetti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: