'AKP 10 yıldır ne yaptıysa...'

AK Parti Kastamonu Milletvekili Mustafa Gökhan Gülşen, “AK Parti, 10 yıldır ne yaptıysa milletin desteğiyle yaptı. Son hadiseler bizi biraz daha birbirimize kenetledi” dedi.

KASTAMONU (İHA) - Gülşen, İhsangazi ilçesinde ilk defa gerçekleştirilen AK Parti İl Danışma Meclisi toplantısına katıldı. Türkiye’nin 1950’ye kadar tek partiyle idare edildiğini belirten AK Parti Kastamonu Milletvekili Mustafa Gökhan Gülşen, 1950 yılından sonra gelen Adnan Menderes’in 1960’da Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı iken asıldığını vurguladı.

1970’de bir muhtırayla Türkiye’nin önünün kesildiğini ve 1980’lerde ise ihtilal olduğunu anlatan Gülşen, “Türkiye hep bir şeylerle meşgul oldu. Bu ülkeyi sağcı, solcu diye bölenler 80 sonrası Türk, Kürt diye birbirimizle kavga ettirdiler. Türkiye’nin enerjisinin hep kendi içinde harcanmasını sağladılar. Türkiye bütün bunları aştı. Başımızda son bela terör başbakanlığımızın önderliğindeki AK Parti iktidarı ve milletimizin sağduyusuyla aşılma noktasına geldi. Tamda böyle bir anda büyük Türkiye’ye karşı çıkan güçler var. Sağduyulu çizgi çizen muhalefet partilerine teşekkür ediyorum. Taksime giden partimizden istifa eden muhalefet partilerine teşekkür ediyorum. Mesele ne Tayyip Erdoğan ne de AK Parti. Mesele Türkiye’nin önünü kesmektir. Bu milletin alın teri faiz lobisinin cebine giriyordu biz onu engelledik. AK Parti, 10 yıldır ne yaptıysa milletin desteğiyle yaptı. Son hadiseler bizi biraz daha birbirimize kenetledi. Milletin uyanması adına faydalı oldu. Siyaset bir dava meselesidir. Bizim tek meselemiz güçlü Türkiye’yi oluşturmaktır” dedi.

Reklam
Reklam

“HER YERE TÜRK BAYRAKLARINI ASALIM”

Bir taraftan göstericilerin elinde Türk bayrakları, diğer tarafta aynı eylemcilerin hemen yanında Türk bayrağı yakıldığına işaret eden Çelik, “Bu nasıl bir şeydir anlamakta mümkün değil. Sayın Başbakanımızın, halkımızın evlerine balkonlarımıza, işyerlerimize bayrak asması konusunda temennisi, dileği var. Bugünden tezi yok hepimiz bayrak asma meselesinin üzerinde duralım” diye konuştu.

İlk defa bir ilçede danışma meclisinin toplandığına dikkat çeken Çelik, şöyle konuştu:

“Taksim’deki eylemlerle Türkiye’nin olmayan yüzünü sanki varmış gibi tüm dünyaya gösterilmeye çalışılan bir süreci hep beraber yaşadık. Bu süreçte büyük şehirlerde sıkıntılı anlar yaşandı. İstemediğimiz olaylarla karşı karşıya kaldık. Muhalefetin CHP’nin de maalesef bunlara öncülük ettiğini gördük. Polisi hedef gösterip hakarette bulundular. Bu süreçte sabırlı davranıldı. Gerekli hassasiyet bizce gösterilmiştir. Bu süreçte bayrağımızda yakıldı. Nasıl bir şeyse bir taraftan göstericilerin elinde Türk Bayrakları bir tarafta aynı eylemcilerin hemen yanında Türk Bayrağı yakılıyor. Bu nasıl bir şeydir anlamakta mümkün değil. Sayın başbakanımızın halkımızın evlerine balkonlarımıza işyerlerimize bayrak asması konusunda temennisi dileği var. Bugünden tezi yok hepimiz bayrak asma meselesinin üzerinde duralım”

Reklam
Reklam