AKP adayları simav pazarını gezdi

AKP Kütahya Milletvekili adayları Hasan Fehmi Kinay, Prof. Dr. İdris Bal, Prof. Dr. Vural Kavuncu ve Dr. Bediha Türkyılmaz ile AK Parti İl Başkanı Mustafa Yenipazar Simav ilçesinde pazar yerini gezdi.

KÜTAHYA (A.A) -Adaylar, vatandaşlar ve esnafla görüşmelerinde, ilçeyle birlikte olduklarını düşündükleri Kütahya'yı, inanç, samimiyet ve kararlılıkla Ankara'da en iyi şekilde temsil etmeye kararlı olduklarını belirtti. Adaylar, güçlerini halktan aldıklarını, bugün olduğu gibi seçilmeleri halinde gelecekte de halkın arasından çıkmayacaklarını ve halkın sorunlarıyla bire bir ilgilenecekleri vaadinde bulundu.

Simav'ın, hizmetlerin en iyisine layık olduğunu belirten adaylar, Türkiye'yi doğudan batıya, güneyden kuzeye hizmet ağıyla donatan iktidar partisinin milletvekili adayları olmalarının onur ve gururunu yaşadıklarını, aynı zamanda bunun sorumluluğunu taşıdıklarının bilincinde olduklarını kaydetti.

Reklam
Reklam

Esnaf Odaları ve Ticaret Odasını da ziyaret eden adaylar, ilçenin yanı sıra esnaf ve tüccarların sıkıntılarıyla ilgili oda başkanlarından bilgiler aldı.

Birinci sıradan aday gösterilen AK Parti Kütahya Milletvekili Dr. Soner Aksoy'un, sağlık sorunları nedeniyle Simav'daki programa katılmadığı öğrenildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz