AKP Çiftlikköy, yeni yerinde

AKP Çiftlikköy İlçe Teşkilatı yeni binasını törenle hizmete soktu.

Binanın açılışında konuşan AKP Yalova Milletvekili Temel Coşkun ise darbecilere yönelik yargılama sürecine ilişkin açıklamalarda bulundu.

AKP Çiftlikköy İlçe Teşkilatı’nın yeni binası düzenlenen törenle hizmete girdi. Yalova Milletvekili Temel Coşkun’un da katıldığı açılışta partililer ve belediye başkanları da hazır bulundu. Burada halka hitap eden Milletvekili Coşkun, “Önemli olan teşkilatların durağanlıktan çıkarak hareketli hale gelmesidir. Kendini yenilemesi ve rutinleşmemesidir. Eğer beynimizi ve kendimizi yenilemezsek, geri sayım başlar. Eğer fizik ortamlarımızı değiştirmezsek yine aynı şekilde gerileriz. Kendimizi ve mekânlarımızı ne kadar yenilersek de hizmet aşkımız artar” dedi.

Reklam
Reklam

“12 Eylül’ü, 28 Şubat’ı, 27 Nisan’ı unutmadık”

Konuşmasında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a da övgüde bulunan Coşkun, devlet adına millete zulmedenlerden hesap sorulmaya başlandığını söyledi. 12 Eylül, 28 Şubat ve 27 Nisan’ı unutmadıklarının altını çizen Coşkun, “Allah bu ülkeye bir şans verdi. Zor ve sıkıntılı günlerden sonra Recep Tayyip Erdoğan gibi birini bu ülkeye hizmet için gönderdi. Bir sonraki gün ne olacağını bilmediğimiz gecelik faizlerin yüzde binlere fırladığı o günleri unuttuk. Enflasyonun çocuklarımızın bile hafızasına kazındığı günleri geride bıraktık. Bizler 28 Şubatları unutmadık. Başındaki örtüsünden dolayı üniversite kapısından geri çevrilen kızlarımızın gözyaşlarını unutmadık. O günlerde birilerinin talimatı ile lambalarını açıp kapayanlar bugün yoklar. Hesap verme noktasına gelmişlerdir ve vereceklerdir. Bu ülkede Cumhuriyetten beri ilk defa devlet adına millete zulmedenler ve yanlış yapanlardan hesap sorma dönemi başlamıştır” dedi.

“Cumhuriyet Meydanı’nda Bazı Yiğitler Yapamazsınız Demişti”

Reklam
Reklam

Darbecilerin yargılanamayacağını iddia edenlerinde Cumhuriyet Meydanı’nda bunu yüksek sesle söylediğini hatırlatan Coşkun, “O zamanlar Yalova meydanlarında konuşan yiğitler de vardı. Bunlar mı darbecilerden hesap soracak diyorlardı bizler için. Yan yana gidiyor bunlar diyorlardı. Biri bakanlık yapmış, diğeri siyasete devam ediyor. Mangalda kül bırakmıyorlardı. Referandum sürecinde de hayırda birleşti bu hayırsızlar. Ama bu milletten gereken cevabı aldılar. Bugün hesap sorma dönemi başladı. 12 Eylül, 28 Şubat, 27 Nisan, arkası da geliyor. Kim bu milletin geleceği ile oynadıysa hesabını verecektir” şeklinde konuştu.

“Bu Ses Size Yabancı Değil”

Konuşmasında CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce’ye de yüklenen Coşkun, “Bugün demokrasinin önü açıldı. Arka arkaya çıkan yasaları görüyorsunuz. Milli Eğitim Yasası benim de yasalaşmasında emeğimin olduğu en önemli yasadır. Kavga ile gürültü ile çıkartmayız dediler. Ölürüz öldürürüz çıkartmayız dediler. Gerekirse silahla geliriz dediler. Bunu kimin dediğini de bilirsiniz siz. Yabancı değildir bu ses size. Bu nasıl bir demokrasi anlayışıdır. Bakın bu yasa çıktı. Milletimizin yüreği ferahladı. Çocuğunu camiye bile gönderemeyen insanlara istersen çocuğun okulda Kuran-ı Kerim öğrenebilir, Peygamber Efendimizin hayatını öğrenebilir dendi” dedi.

Reklam
Reklam

Konuşmasının ardından teşkilat binasının açılış kurdelesini AKP Çiftlikköy İlçe Başkanı Süleyman Çelebi, Taşköprü Belediye Başkanı Şaban Ertan, Tavşanlı Belediye Başkanı Kadri Çiçek ile birlikte kesen Coşkun partililerle de sohbet etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz