"AKP yargı önünde hesap verecektir"

MHP lideri Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında sert açıklamalarda bulunuyor. İşte Bahçeli'nin açıklamalarından satırbaşları:

ÇALIK BORCUNU ÖDEMEZSE MİLLET ÖDEYECEK

Bir medya grubunun satışında hükümetin aracılık etmesi hayret vericidir. Bu satış için yapılan finansmana doğrudan aracılık edilmiştir. Bu finansman için de devlet bankaları teminat gösterilmiştir. Krediler geri ödenemezse borç kamu bankaları aracılığıyla vatandaşın sırtına yüklenecek.

BAHÇELİ'DEN 301 İÇİN REFERANDUM ÖNERİSİ

YÜCE DİVAN İMASI

Reklam
Reklam

AKP hükümetinin dönemi bitmek üzere. Bu dönemin tüm sorumluları mutlaka yargı önünde hesap verecektir.Yetim hakkını gasp edenden ve devlet imkanlarını taraftarlarına peşkeş çekenlerden mutlaka hesap verecektir.

301'İN KORUDUĞU KAVRAMLAR AKP İÇİN ÖNEMLİ DEĞİL

TCK 301 konusunda düşünce ve duruşumuz bellidir. Yapılacak değişiklik ile tarihi bir yanlışa imza atılmaktadır. Bu yanlışı yapanlar vicdanlarda aklanamayacaktır. Aylardır söylediklerimizi bir kez daha yinelemekte fayda görüyorum.

TCK 301'in koruduğu kavramların da AKP'nin değerleri içinde önemli bir tutmadığı da gerçektir.

ERDOĞAN ERMENİ İDDİALARININ ÖNÜNÜ AÇTI

Avrupa Birliği dayatmalarıyla Türklüğe hakaretin önü açılıyor. Sayın Başbakan Türkiyelilik anlayışını yeterli görmektedir. Ermeni iddialarının önünü açan da AKP iktidarıdır.

Başbakan ayar yapmak için kolladığı zaman bugün gelmiştir. Türklüğe hakaret etmek için birileri gün sayıyor.

REFERANDUM ÇAĞRISI

Sayın Başbakan eğer cesaretiniz varsa Türklüğe ve Türk Milletine hakaretin önünü açan değişikliği referanduma götürelim ve millete soralım. Kararı onlar versin bakalım ne istiyorlar.

Reklam
Reklam