Akparti'den Derepazarı'nda iftar

AK Parti Rize Milletvekili Nusret Bayraktar

ve AK Parti Rize İl Yönetim Kurulu Üyeleri AK PartiDerepazarı İlçe Teşkilatının Düzenlemiş Olduğu İftar Programına Katıldı.

Derepazarı İlçe Teşkilatının düzenlemiş olduğu iftar programına AK Parti Rize Milletvekili Nusret Bayraktar, AK Parti Rize İl Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Derepazarı İlçe Başkanı Necip Çelik, Derepazarı Belediye Başkanı Şaban Kalça, Derepazarı Kaymakamı Ali İkram Tuna ve çok sayıda davetli katıldı.

Gerçekleşen iftar yemeğinin ardından kısa bir konuşma gerçekleştiren AK Parti Rize Milletvekili Nusret Bayraktar" Böylesine kalabalık ve samimi bir ortamda sizlerle birlikte olmaktan son derece memnuniyet duydum.Bu güzel akşamı düzenleyen ilçe teşkilatımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.Bildiğiniz gibi Ramazan ayının çoğu gitti azı kaldı.Böylesine mübarek bir ayın tüm Müslüman alemi için bereketler getirmesini dilerken tekrar bu güzel akşam için ve yoğun katılımlarınız için teşekkür ediyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz