AKP'li Çetinkaya 21 Ekim dönüm noktası olacak

ELAZIĞ (İHA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Elazığ Milletvekili Necati Çetinkaya, 21 Ekim'in Türkiye için bir dönüm noktası olacağını belirterek, "Türkiye şu olacaktır, bu olacaktır deniyor. Türkiye, Türkiye olacaktır. Muasır medeniyet seviyesine ulaşacaktır" dedi.

Elazığ Öğretmenevi'nde yapılan AK Parti İl Başkanlığı Genişletilmiş Danışma Meclisi toplantısına, milletvekilleri Necati Çetinkaya, Fevzi İşbaşaran, Tahir Öztürk, Faruk Septioğlu ile çok sayıda partili katıldı. Toplantıda konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Necati Çetinkaya, 21 Ekim'de yapılacak referandumun yeniden önemli bir görevi ifa etme günü olacağını söyleyerek, "Millet şimdiye kadar Türkiye'nin önündeki birçok engeli bertaraf etmiştir. Hür demokratik toplumlarda sıkıntıları bertaraf etmenin yolu, antidemokratik yollarla değil. Ona demokrasi diyemezsiniz. Bunun yolu milletin iradesidir. Millet onu çözer, dünyanın bütün demokrasilerinde sistem budur. Onun için millet 21 Ekim'de bu sıkıntıyı da bertaraf edecek, Türkiye'de Anayasa değişikliğiyle ilgili paketi 21 Ekim akşamı büyük bir ekseriyetle kabul edecektir. Çünkü dünya bunu takip etmektedir. Onun için 22 Temmuz'da gösterdiğiniz büyük iştiraki bu seçimlerde de göstereceksiniz. İnşallah büyük bir ekseriyetle milletin sandık başına gitmesini sağlayacağız. 81 ilde arkadaşlarımız Anadolu'ya dağılmış durumdadır" dedi.

Reklam
Reklam

"Türkiye şu olacaktır, bu olacaktır deniyor. Türkiye, Türkiye olacaktır. Muasır medeniyet seviyesine ulaşacaktır" diyen Çetinkaya, "Kurtuluş Savaşı'ndan bugüne kadar nasıl ki bütün sıkıntıları millet bertaraf etmişse, bundan sonra da bütün sıkıntıların çözüm merci milletimin iradesidir. Bunu mutlaka harfiyen gerçekleştireceğiz. Onun için 21 Ekim dönüm noktasıdır. Bu da gerçekleşirse, buna ön ayak olan AK Parti'nin başarısı olacaktır" şeklinde konuştu.