AKPM Başkanı Çavuşoğlu, resmi temaslar için Türkiye’ye geliyor

Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi (AKPM) Başkanı Mevlüt Çavuşoğlu, 10–12 Ocak tarihlerinde Türkiye'de resmi temaslarda bulunacak....

Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi (AKPM) Başkanı Mevlüt Çavuşoğlu, 10–12 Ocak tarihlerinde Türkiye'de resmi temaslarda bulunacak.
AKPM Başkanlığı Ankara Ofisi'nden yapılan yazılı açıklamada, Mevlüt Çavuşoğlu'nun AKPM Başkanı olarak 10–12 Ocak 2012 tarihlerinde Türkiye’de resmi temaslarda bulunacağı belirtildi.
AKPM Başkanı Çavuşoğlu, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Cemil Çiçek’in resmi davetlisi olarak gerçekleştireceği resmi ziyaretinde, Ankara’da üst düzey resmi görüşmelerde bulunacak. İstanbul ve Hatay’ı da ziyaret edecek olan Çavuşoğlu, çeşitli üniversite ve düşünce kuruluşlarında düzenlenecek etkinliklere katılacak. Çavuşoğlu, 10 Ocak günü TBMM Genel Kurulu’na hitap edecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz