AKP’nin Elazığ’daki kutlaması sönük geçti

Ak Parti 12’nci kuruluş yıldönümü kutlamaları kapsamında ülke genelinde yapılan kutlamalar, Elazığ’da beklenen ilgiyi görmedi.

Elazığ’da Misland Aqua Park’ta düzenlenen kutlamalara Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, Ak Parti İl Başkanı Ejder Açıkkapı ile AKP İl ve Merkez İlçe Teşkilatları katıldı.

Kutlama törenine Elazığ AK Parti Millet vekillerinin katılmaması kafalarda soru işareti yarattı.

Kutlamalar sırasında bir konuşma yapan Ak Parti Elazığ İl Başkanı Ejder Açıkkapı; “Darbeleri ve darbecileri buradan bir kez daha kınıyorum. Dünya halen daha Mısır’da, Suriye’de, Tunus’ta, Arakan’da dünyanın birçok yerinde Müslümanlara yapılan zulmü seyrediyor. İslam coğrafyalarında acı ve kederlerin her geçen gün artması insanlığın geleceği için, barış ve huzur için artık bir tehdit oluşturmaya şiddetle devam ediyor. 12’nci kuruluş yıldönümümüzde maalesef Suriye’de, Arakan’da, Tunus’ta kan ve gözyaşı var ve devam ediyor. Dünyanın dört bir yanında zulme maruz kalan mazlumlara, Müslümanlara üzülüyoruz” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Konuşmanın ardından parti ambleminde yer alan ampul şeklinde yapılan pasta kesimi gerçekleştirildi ve partililere ikramda bulunuldu.

Ajans23/Arzu AKIN

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: