Akrabalardan oluşan uyuşturucu çetesi çökertildi

Ankara Narkotik Şube ekipleri, çoğunluğu akraba olan uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapan çeteyi çökertti....

Ankara Narkotik Şube ekipleri, çoğunluğu akraba olan uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapan çeteyi çökertti. Operasyonda 9 kişi gözaltına alındı.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Suçlar Büro Amirliği ekpileri, Mamak ve Altındağ ilçelerinde uyuşturucu satıcılığı yapan çetenin izine rastladı. Ekipler, yaklaşık 4 aylık çalışmanın ardından çeteye yönelik operasyon düzenledi. Operasyonda çete lideri Hüseyin Y. ile akraba olduğu öğrenilen diğer çete üyeleri gözaltına alındı.

Reklam
Reklam

Şüphelilerin araç, ev ve işyerlerinde yapılan aramalarda 30 kilo 22 gram esrar, 20 gram kokain, 1 adet ruhsatsız pompalı av tüfeği, 15 adet dolu av tüfeği fişeği ele geçirildi. Yakalanan 9 şüpheli emniyetteki sorgularının ardından mahkemeye sevk edildi. Narkotik polisi, ayrıca 16 şüpheli hakkında da “Kullanmak için uyuşturcu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek veya bulundurmak” suçundan yasal işlem yaptı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz