Aksaray Belediye Başkanı Nevzat Palta:

 Aksaray Belediye Başkanı Nevzat Palta, 10 yılda hizmetlerde zirve yaptıklarını, görevde kalacağı 4 ay boyunca dolu dolu hizmet edeceklerini söyledi.

Aksaray Belediye Başkanı Nevzat Palta, 10 yılda hizmetlerde zirve yaptıklarını, görevde kalacağı 4 ay boyunca dolu dolu hizmet edeceklerini söyledi. Aksaray Esnaf Odaları Birliği Başkanı Doğan Ceylan ve beraberindeki heyet, Palta’yı makamında ziyaret etti. Palta, ziyarette yaptığı konuşmada, görev süresi boyunca birlik ve beraberlik içinde çok güzel hizmetlere imza attıklarını söyledi. Oy versin vermesin herkesin hizmetkarı olmaya çalıştıklarını anlatan Palta şunları kaydetti: "Bunu başardığımız kanaatindeyim. Hayat devam ediyor. Sonuçta Mevlam buraya kadar takdir etmiş. Geriye baktığımız zaman hamdolsun hiç utanılacak bir şeyimiz yok. Bu birlikteliklerimiz bu işin zirvesi. Yanlış bir şey yapmadık. Milletin malını mülkünü koruduk. 10 yılda hizmetlerimizle zirve yaptık, 4 ay boyunca daha dolu dolu hizmet edeceğiz. İnşallah hoş bir seda bırakacağımız kanaatindeyim. Ama bu iş burada bitmez. 'Bu şarkı burada bitmez diyor' Sayın Başbakanımız. İnşallah bundan sonra da milletimizin vereceği her türlü göreve hazırız." Aksaray Esnaf Sanatkar Odaları Birliği Başkanı Doğan Ceylan da Palta’nın Aksaray sevdası olduğunu, görev süresi bittiğinde hiçbir kimsenin olumsuz bir şey söyleyemeyeceğini vurguladı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: