Aksaray Belediye Başkanı Palta'dan Nüfus Müdürü Üstünyer'e Ziyaret

AKSARAY (AA)- Aksaray Belediye Başkanı Nevzat Palta, İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Nurettin Üstünyer'i makamında ziyaret etti.

Aksaray Belediye Başkanı Nevzat Palta, İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Nurettin Üstünyer'i makamında ziyaret etti. Palta, ziyarette, nüfus müdürlüğünün yapmış olduğu hizmetlerin önemine işaret etti. Eskiden günlerce beklenilen işlemlerin, teknolojiyle saniyeler içinde gerçekleştirildiğini ifade eden Palta, "Hükümetimizin son yıllarda ciddi anlamda yapmış olduğu hizmetler, gayretler ve teknolojinin getirisiyle ortaya güzel yenilikler çıktı. O açıdan biz de bundan memnunuz. Emeği geçen başta müdürlerimize, müdür yardımcılarına ve personele teşekkür ediyorum" diye konuştu. Üstünyer ise Palta'nın hizmet dönemi boyunca verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: