Aksaray Da Gündüz Vakti Eşkıyalar Ev Basıp Gasp Yaptı.

Aksaray’da silahlı iki kişi gündüz vakti ev basıp altınları alarak kayıplara karıştı. Bugün sabah saat...

Aksaray’da silahlı iki kişi gündüz vakti ev basıp altınları alarak kayıplara karıştı.

Bugün sabah saat 08.30 sıralarında Aksaray’ın merkeze bağlı Bahçeli Mahallesi 3917 sokak 11 numaralı müstakil eve gelen yüzleri peçeli 2 kişi zili çaldı. Şahıslar kapıyı açan Yıldız Ergüneş (72) ve gelini Zeliha Ergüneş’in (30) yüzüne biber gazı sıkarak içeriye girdi. Kapıyı kapatan şahıslar bıçak ve silah zoruyla para ve altın istedi. Para ve altın olmadığını söylemeleri üzerine evi didik didik arayan şahıslar bir şey bulamayınca Zeliha Ergüneş’in boynunda takılı altın kolyeyi alarak evden kaçtılar. Çığlık seslerini duyan mahalle sakinleri durumu polise bildirirken, kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri olayla ilgili geniş çaplı araştırma başlattı. Şüphelilerin eşkal bilgilerini alan polis, 2 kişinin peşine düştü. Olayın şokunu atlatamayan Zeliha Ergüneş baygınlık geçirerek Aksaray Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Olayın şokunu atlamayan anne Yıldız Ergüneş, oğullarının sabah erkenden işe gittiğini belirterek, “Adamlar geldi içeriye girdi. Boğazıma çöktü. 'Oğlum ne istiyorsunuz' dedim, 'para ve altın istiyoruz' dediler. 'Paramız altınımız yok' dedim. 'Vermezseniz sağ çıkamazsınız' dediler. Birinde tabanca birinde de bıçak vardı. Altını alınca kaçıp gittiler” dedi.

Reklam
Reklam

Aynı mahallede daha önce de benzeri hırsızlık olaylarının yaşandığı iddia edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: