Aksaray'da korkunç kaza! Otomobil, TIR'a arkadan çarptı... İki kişi hayatını kaybetti

Kan donduran kaza Aksaray'da meydana geldi. Bir otomobil, hareket halindeki TIR'a arkadan çarptı. Feci kazada otomobili süren 30 yaşındaki Fatih Demir ve yan koltukta oturan 28 yaşındaki Serkan Akyüz hayatını kaybetti. Kaza haberini duyup bölgeye gelen Fatih Demir'in yakınları ise uzun süre gözyaşı döktü.

Kaza, saat 16.30 sıralarında Aksaray- Adana karayolunun 15'inci kilometresinde meydana geldi.  Fatih Demir yönetimindeki otomobil, Mithat Altuğ'un kullandığı TIR'a arkadan çarptı. İhbar üzerine kaza yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Çarpmanın şiddetiyle dorsesinin arkasına sıkışan ve hurdaya dönen otomobilin sürücüsü Fatih Demir ile yanındaki arkadaşı Serkan Akyüz'ün, sağlık ekiplerince yapılan kontrolde, yaşamını yitirdiği belirlendi.

TIR SÜRÜCÜSÜ POLİS MERKEZİNE GÖTÜRÜLDÜ

Acı haberi alan sürücü Demir'in babası, ağabeyi ve yakınları ise kaza yerine gelip, birbirlerine sarılarak gözyaşı döktü. İtfaiye ekiplerince sıkıştıkları yerden çıkarılan 2 kişinin cansız bedeni, kaza yerinde yapılan incelemenin ardından Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin morguna kaldırıldı. TIR sürücüsü Mithat Altuğ ise ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Reklam
Reklam

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. (DHA)

Anahtar Kelimeler: