Aksaray Eczacılar Odası'ndan AK Parti'ye Ziyaret

 34. Bölge Aksaray-Kırşehir Eczacılar Odası Başkanlığına seçilen Nazan Deniz ve Yönetim Kurulu üyeleri, AK Parti Aksaray İl Başkanı Fatih Yıldırıcı'yı makamında ziyaret etti.

  1. Bölge Aksaray-Kırşehir Eczacılar Odası Başkanlığına seçilen Nazan Deniz ve Yönetim Kurulu üyeleri, AK Parti Aksaray İl Başkanı Fatih Yıldırıcı'yı makamında ziyaret etti. Yıldırıcı, ziyarette yaptığı konuşmada, sivil toplum örgütlerinin önemli olduğunu belirterek, Nazan Deniz'e ve yönetim kurulu üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Deniz'e yeni görevinde başarılar dileyen Yıldırıcı, "İnşallah Aksaray için güzel hizmetlerde bulunursunuz. Özellikle bayanların sivil toplum örgütlerinde görev almaları lazım. Bayanların olduğu yerde nezaket ve zariflik oluyor. Bu nedenle inşallah sizin gibi cesaretli, yürekli insanların sayısı artar" dedi. 34. Bölge Aksaray-Kırşehir Eczacılar Odası Başkanı Nazan Deniz ise çalışmalarına aralık vermeden devam edeceklerini ifade ederek, "Eczacılarımızla hep beraber demokratik ve katılımcı bir şekilde yeni dönemde en güzel hizmetlere imza atacağız" diye konuştu.
Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: