Aksaray MÜSİAD'dan Yazgı'ya Ziyaret

 Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Aksaray Şube Başkanı Abdülkadir Karatay, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’yı ziyaret etti.

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği Aksaray Şube Başkanı Abdülkadir Karatay, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’yı ziyaret etti. Yazgı, makamında gerçekleşen ziyarette, belediye olarak öncelikli hedeflerinin Aksaray'ın tanıtımı olduğunu söyledi. Sivil toplum kuruluşları ile koordineli çalışmaya her zaman açık olduklarını aktaran Yazgı, "Bizler, Aksaray'ın gelişmesine katkı sağlayacak her türlü organizasyona destek oluruz. Sivil toplum kuruluşlarımızla ortak projeler yapmaktayız. Önemli olan Aksaray'ın çıkarlarıdır. Ziyaretlerinizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum" diye konuştu. MÜSİAD Şube Başkanı Karatay ise kendi bünyelerinde oluşturdukları lojistik merkez çalışmaları konusunda belediye ile ortak hareket edeceklerini belirterek, Aksaray için yapılan başarılı çalışmalardan dolayı Yazgı'yı tebrik etti. Konuşmaların ardından Karatay, 24-30 Kasım 2014 tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenecek olan 15. Uluslararası MÜSiAD Fuar Organizasyonu açılış ve gala programına Başkan Yazgı'yı davet etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: