Aksaray Protokolünden "Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü"

Aksaray protokolü Kılıçaslan Parkı'nda 'Sağlıklı yaşam yürüyüşü' yaptı.

Aksaray protokolü Kılıçaslan Parkı'nda 'Sağlıklı yaşam yürüyüşü' yaptı.

Valisi Orhan Alimoğlu, Belediye Başkanı Nevzat Palta, Cumhuriyet Başsavcısı Taner Aksakal, Aksaray Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Acar, Emniyet Müdürü Mustafa Şahin, Kılıçaslan Parkı'nda sabah sporu yaparak, vatandaşları sabah sporuna davet etti.

Vali Orhan Alimoğlu, burada yaptığı açıklamada, Belediye Başkanı Nevzat Palta'nın daveti üzerine temiz havanın teneffüs edildiği Kılıçaslan Parkı'nı yerinde görmek istediklerini söyledi.

Reklam
Reklam

Palta ise Kılıçaslan Parkı'nın Aksaray'a kazandırdıkları güzel bir proje olduğunu belirtti.

Baharın ilk günlerinde tertemiz havası ile sabah sporu yapmak isteyen vatandaşların büyük ilgi gösterdiği Kılıçaslan Parkı'nda düzenli olarak yürüyüş yaptıklarını ifade eden Palta, "Valimizi, başsavcımızı, rektörümüzü ve emniyet müdürümüzü 'Sağlıklı yaşam yürüyüşü'ne davet ettik. Böyle temiz bir ortamda, bütün vatandaşlarımızı sağlıklı yaşam için spora davet ediyoruz" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: