Aksaray SGK'dan Denetmenlere Tablet

 Aksaray Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), kurum bünyesinde çalışan 6 denetmene verilmek üzere tablet bilgisayar dağıtım töreni düzenledi.

Aksaray Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), kurum bünyesinde çalışan 6 denetmene verilmek üzere tablet bilgisayar dağıtım töreni düzenledi. SGK İl Müdürü Saffet Çalışkan, törende yaptığı konuşmada, "Etkin Rehberlik ve Denetim Yoluyla Kayıtlı İstihdamın Teşviki ve Mal Alım Bileşeni" projesi kapsamında tablet bilgisayarların dağıtıldığını söyledi. Yapılan çalışmalarda teknolojiyi en etkin kullanan kurumlardan birisi haline geldiklerini aktaran Çalışkan, "Kurumumuz, hizmetlerinin etkin bir şekilde yürütülmesinde teknolojiyi kullanmak önemlidir. Rehberliğe dayalı denetim anlayışımızı, bu çalışmalarımızla bir adım daha öteye taşımış bulunmaktayız. Bu şekilde çalışan denetmenlerimize daha hızlı sonuçlara ulaşacaktır" diye konuştu. Konuşmanın ardından denetmenlere bilgisayarları verildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: