Aksaray Sise Teslim

Aksaray’ı etkisi altına alan yoğun sis hayatı olumsuz etkilerken, görüş mesafesinin yer yer 10 metrenin...

Aksaray’ı etkisi altına alan yoğun sis hayatı olumsuz etkilerken, görüş mesafesinin yer yer 10 metrenin altına düşmesi emniyeti alarma geçirdi. Polis ekipleri karayollarında görev alarak sürücüleri tek tek uyardı.

Aksaray’da beş gündür etkili olan sis hayatı olumsuz etkiliyor. Şehrin üzerini kaplayan sis görüş mesafesini 10 metrenin altına kadar düşürürken, vatandaşlar trafikte zor anlar yaşadı. Aksaray-Ankara ve Aksaray-Adana Karayolu’nda da yoğun sis nedeniyle görüş mesafesi 20 metreye kadar düştü. Yoğun sis, karayolunda seyir halindeki araç sürücülerini de olumsuz etkiledi. Aksaray Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Şube Müdürlüğü’nce görevlendirilen ekipler, Aksaray’dan Ankara yönüne giden araçları durdurarak, sürücülere hız yapmamaları ve sis farlarını açık tutmaları yönünde uyarıda bulundu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: