Aksaray Trafik Güvenliği İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı

AKSARAY (AA) - Aksaray'da Karayolları Trafik Güvenliği Stratejisi ve Eylem Planı İl Koordinasyon Kurulu toplantısı düzenlendi.

Aksaray'da Karayolları Trafik Güvenliği Stratejisi ve Eylem Planı İl Koordinasyon Kurulu toplantısı düzenlendi. Aksaray Valisi Şeref Ataklı başkanlığında, Valilikte gerçekleştirilen toplantıya, İl Jandarma Komutan Vekili Hakan Eşitgen, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan ve koordinasyon kurulu üyeleri katıldı. Vali Ataklı, toplantıda yaptığı konuşmada, trafik güvenliği ve belirlenen eylem planı çerçevesinde bütün ilgili kurumların üzerine düşen görevleri en iyi şekilde yerine getireceğini belirterek, bu konuda herhangi bir aksaklığa meydan verilmemesini istedi. Trafik Güvenliği konusunda eğitim çalışmalarına ağırlık verilmesi gerektiğini ifade eden Ataklı, Fatih Mahallesinde, ilkokul öğrencilerine uygulamalı trafik eğitimlerinin verileceğini aktardı. Trafik Tescil Denetleme Şube Müdürü 3. Sınıf Emniyet Müdürü Erol Dağdelen ise Aksaray'da eylem planı içerisinde yer alan emniyet kemeri takma oranına ulaşıldığını belirterek, Aksaray Üniversitesi'ninyaptığı sayımlarda, şehir içinde eskiden yüzde 7,5 olan emniyet kemeri takma oranının yüzde 73'e ulaştığını kaydetti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz