Aksaray Valisi Ataklı, Lojistik Depo Inşaatında Incelemelerde Bulundu

 Aksaray Valisi Şeref Ataklı, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından Aksaray'da yapımı devam eden lojistik depo inşaatında incelemelerde bulundu.

Aksaray Valisi Şeref Ataklı, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından Aksaray'da yapımı devam eden lojistik depo inşaatında incelemelerde bulundu. Ataklı, AFAD'ın ülke genelinde 15 bölgede 27 lojistik depo yapmayı planladığını, bunlardan birinin de Aksaray'a kurulacağını söyledi. Lojistik depo inşaatının tamamlanmasıyla, Aksaray, Konya, Karaman ve Afyonkarahisar'ı kapsayan bölgede meydana gelebilecek afet olayı sonrası, ilk yardım malzemelerinin kısa sürede olay bölgesine ulaştırılacağını belirten Ataklı, "Depoda her türlü arama, kurtarma, sağlık, barınma gibi acil müdahale malzemeleri bulunuyor. 48 konteynerin sığacağı depo inşaatı, kısa süre sonra tamamlanacaktır" dedi. Ataklı, daha sonra İl Afet ve Acil Durum Müdürü İsmail Öztabak'tan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: