Aksaray Valisi Ataklı, Şehit Aileleri Ve Gaziler Derneğini Ziyaret Etti

Aksaray Valisi Şeref Ataklı, Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile Muharip Gaziler Aksaray Şube Başkanlığı'nı ziyaret etti.

Aksaray Valisi Şeref Ataklı, Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile Muharip Gaziler Aksaray Şube Başkanlığı'nı ziyaret etti. Vali Ataklı, ziyarette yaptığı konuşmada, geçmişte şehit ve gazilerin fedakarlıkları sayesinde özgürce yaşadıklarını söyledi. Bugün, güven ve özgür bir şekilde yaşanıyorsa bunu şehit ve gazilere borçlu bulunduklarını aktaran Ataklı, "Bize düşen şehitlerimizin emaneti olan ailelerine sahip çıkmaktır. Devletimiz, şehitlerimizin aileleri ve gazilerimizin her zaman yanındadır. Onların sıkıntılarına çözüm üretmeye çalışmaktadır. Bizler, her zaman onların yanındayız" dedi. Aksaray Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hüseyin Koçak da ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek, kendilerine gösterilen yakın alakadan dolayı mutluluk duyduklarını aktardı. Muharip Gaziler Derneği Aksaray Şube Başkanı Mustafa Dağ ise şehit yakınları ve gazilerle aynı binada faaliyet gösterdiklerini ve sık sık bir araya geldiğini kaydetti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: