Aksaray Valisi'nden Esnaf Odası'na Ziyaret

Aksaray Valisi Selami Altınok, Aksaray Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'ni ziyaret etti.

Aksaray Valisi Selami Altınok, Aksaray Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'ni ziyaret etti.

Altınok, sayıları hızla artan alışveriş merkezlerinin küçük esnafı zor durumda bıraktığının belirtilmesi, üzerine bu konuda neler yapılabileceğini esnaf örgütlerinin ortaya koyması gerektiğini söyledi.

Günün şartlarına göre küçük esnafın da bazı yenilikleri mutlaka yapması gerektiğini belirten Altınok, konuşmasına şöyle devam etti:

"Yerel sermaye mutlaka güçlerini birleştirmeli, bunun için birlik olunması gerektiğini düşünüyorum. Her meslek grubunda faaliyet gösteren esnaflarımız satılan mal ve hizmet anlayışında kendini yenilemeli, çağın gereklerine göre hareket etmeli. En azından tüketim mallarının toptan alımını yaparak, büyük alışveriş merkezleri ile rekabetlerini eşit seviyeye getirebilmeli. Esnafın yaptığı işi iyi yaparak alışveriş ve ticarette en iyi hizmeti verebilmenin gayretinde olması gerek."

Reklam
Reklam

Muhabir: Adem Koçak/Sayed Khodaberdi Sadat

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: