Aksaray Ve Karaman'da 15 Temmuz Anma Etkinliği

Hasan BÖLÜKBAŞ- Muammer ŞEN/AKSARAY- KARAMAN,(DHA)- AKSARAY ve Karaman'da 15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümü nedeniyle anma etkinliği düzenlendi. Her iki

Hasan BÖLÜKBAŞ- Muammer ŞEN/AKSARAY- KARAMAN,(DHA)- AKSARAY ve Karaman'da 15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümü nedeniyle anma etkinliği düzenlendi. Her iki kenttede ellerine Türk bayraklarını alan binlerce kişi meydanları doldurdu.
Aksaray'da ilk etkinlik Ulu Cami önünde 249 şehidin ismi okunarak her şehit için bir kişi Ulu Cami avlusunda bayrak açtı. 249 şehit isminin okunmasının ardından avluda toplanan 249 kişi, 15 Temmuz kareografisi sergilendi. Akşamda hükümet meydanında anma etkinleri düzenlendi. Anma etkinlikleri sabah namazına kadar sürecek.
Karaman'da da 15 Temmuz Aktekke Meydanı'nda, 15 Temmuz darbe girişiminin yıldönümü nedeniyle etkinlik düzenlendi. Binlerce vatandaş ellerinde Türk bayraklarıyla meydanı doldurdu. Etkinlik sabah namazına kadar sürecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: