Aksaray'ad Kursiyerler Sertifikalarını Aldı

Aksaray'da Aksaray Girişimci İşadamları Derneği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan eğitim ve işbirliği...

Aksaray'da Aksaray Girişimci İşadamları Derneği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan eğitim ve işbirliği protokolü ile düzenlenen "Ofis ve İleri Excel Uygulamaları" kursunun sertifikaları düzenlenen programla verildi.

Sertifika dağıtım programına İl Milli Eğitim Müdürü Lütfiye Deneri, İl Halk Eğitim Müdürü Azmi Arı ve Aksaray Girişimci İşadamları Derneği Başkanı Reha Güven katıldı. Bilgisayar Kursu Eğitmeni Murat Aksu, verilen kursun daha çok çalışanlara yönelik olduğunu, gündelik iş hayatında kullanılan Excel programını verimli ve işlerde yardımcı olabilecek şekilde kullanılmadığını belirterek, “Bu açığı kapatmak için yapmış olduğumuz kursta, takip, stok, mali tablolar ve sınıflandırma yapabilmek için pratik bilgiler verildi” dedi.

Reklam
Reklam

İl Milli Eğitim Müdürü Deneri ise, gençlerin okulda almış oldukları eğitimi bir müddet sonra unuttuklarını ve iş hayatına adapte edemediklerini belirterek, Milli Eğitim Bakanlığı’nın başlatmış olduğu hayat boyu öğrenme programlarının bu açığı kapatmaya yönelik olduğunu ve Aksaray Girişimci İşadamları Derneği gibi kurumlarla iş birliktelikleri yaparak gençlere iş hayatında yardımcı olduklarını söyledi. Konuşmaların ardından kursu başarıyla tamamlayanlara sertifikaları verildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: