Aksaray'da 120 Öğretmen Birbirine Eğitim Verdi

Aksaray Eğitimciler Derneği tarafından öğretmenlerin kendi branşlarında kendilerini geliştirmeleri ve eksikliklerini gidermek için bir dizi...

Aksaray Eğitimciler Derneği tarafından öğretmenlerin kendi branşlarında kendilerini geliştirmeleri ve eksikliklerini gidermek için bir dizi eğitim faaliyeti düzenledi.

Gerçekleştirilen eğitim faaliyetleri kapsamında Aksaray’da görev yapan farklı branşlardaki öğretmenler ‘Zümre Toplantısı’ adı altında Öğretmenevi’nde bir araya gelerek deneyim ve bilgilerini birbirleriyle paylaştı. Matematik ve fizik branşlarında toplam 120 öğretmenin katıldığı toplantıda Fizik Zümre Başkanı Nuri Balta ‘Profesyonel Gelişim’ konulu bir sunum yaptı. Başkan Nuri Balta, öğretmenlerin bir araya gelerek fikir, görüş ve bilgilerini paylaşması ile birlikte ortaya çok daha kaliteli bir eğitim tablosu çıkacağına dikkat çekerek, bu tür toplantıları sürekli olarak yapılması gerektiğine dikkat çekti.

Reklam
Reklam

Aksaray Eğitimciler Derneği Başkanı Cemil Hüyük ise, Eğitimciler Derneği olarak bu tür eğitim faaliyetlerine ağırlık verdiklerini belirterek, bu toplantılar kapsamında Aksaray’ın eğitim seviyesinin de artacağına inandıklarını kaydetti. Başkan Hüyük, bu tür faaliyetlerin yıl boyunca diğer branş öğretmenleri için de gerçekleştirileceğini sözlerine ekledi.

Eğitim çalışmalarını yerinde inceleyen Aksaray İl Milli Eğitim Müdürü Lütfiye Deneri ise, öğretmenlerin bir araya gelerek eğitim alanında böylesine mücadele vermesinden büyük mutluluk duyduğunu belirterek, “El ele vererek Aksaray’ımızın eğitim problemlerini hep birlikte çözmeye çalışacağız. Eğitim kalitemizi ve seviyemizi yükseltmek adına yapılan bu çalışmadan gerçekten çok memnun oldum. El birliği olursak her şeyin üstesinden geliriz” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: